Hur man gifter sig: 8 tips

Innehåll

För ett år sedan skrev en vanlig amerikansk kvinna, Susan Patton, en vädjan till kvinnliga studenter genom en tidning och sa att det är medan du studerar att det finns mest chans att hitta en man. Inlägget gjorde ett stänk och fick över 100 miljoner visningar. Och i slutet av förra veckan presenterade Patton instruktionsboken ”Marry Smart” med tips för kvinnor från 20 till 35 år. Kvinnans dag har översatt viktiga tips för det perfekta äktenskapet för dig..

Ner med alkohol

Vad skrev Susan Patton exakt? Allt är väldigt enkelt. Hon vände sig till unga flickor med en uppmaning att söka efter en man innan det var för sent. Nämligen – att leta efter far till sina framtida barn bland klasskamrater. Erfaren Paton tror att ingen annanstans än vid institutet kommer flickan inte att vara omgiven av så många män som är lämpliga för äktenskap. Och så att miljontals flickor inte förblir ensamma publicerade Susan en bokinstruktion ”Gifta sig klokt”, där hon i detalj beskrev alla steg till det perfekta äktenskapet, samt skälen till varför du kan lämnas ensam. Här är åtta tips som hjälper dig att gifta dig!

Det första som Susan rekommenderar är att eliminera alkohol. En full flicka ser inte attraktiv ut alls. Speciellt om han, förbjudet Gud, går överbord med alkohol. Vem vill träffa en dam som är illamående? Är det samma gentleman. Och den här romantiken kommer att avslutas med en förening av flaskor. Susan råder att inte lindra stress i barer, utan att gå till museet. Dryckare är sällsynta gäster på konstgallerier, men smarta killar finns där..

Lev utan prylar

Hur ofta skiljer du dig från din telefon, spelare, surfplatta? Bara i drömmar? Då är du dömd att vara ensam. Susan Patton varnar ivrig gadgetists: ta hörlurarna ur öronen, ta ögonen från skärmen innan du saknar drömmen. Istället för att sitta i parken med telefonen vid lunchtid är det bättre att ta en promenad, le mot en söt slumpmässig förbipasserande.

Var ljus

Svart kommer alltid att vara på mode och kommer att förbli älskat av alla kvinnor i världen, oavsett vad som händer. Men Susan tror att det är kontraindicerat för unga damer. Svart är maskulin och inte feminin alls. Så varför ska kvinnor förlora sin attraktivitet? Flickor ska ha mjuka pastellfärger för att betona deras friskhet och locka män och inte skrämma bort dem med gotiska färger..

Leta inte efter kärlek på jobbet

Vi tillbringar mycket tid på kontoret, vi bor praktiskt taget på jobbet. Så varför inte bygga ett liv med en av dina kollegor? Särskilt med någon som är äldre och därför klokare, högre i rang och äntligen rikare? Enligt Susan är kontorsromanser provokatörer av ensamhet. De flesta av dessa anslutningar slutar i drama. Som ett resultat är flickan kvar med ett brustet hjärta utan jobb och förvandlas till en gammal kvinna med katter. Så titta inte på chefen.

Få vänner med män mindre

Speciellt med dem som föredrar herrföretag. Oavsett hur trevliga dina konversationer och gemensamma sammankomster är, kommer du inte att träffa din prins i sällskap med en man. Skär därför ner tiden för intima samtal med vänner och besök ofta företag där ensamstående killar kan dyka upp..

Kom ihåg ålder

Ack, vår biologiska klocka tickar och går snabbare varje år. Susan råder att inte glömma bort det. Män letar efter unga flickor som fruar som kan ge dem barn. Uppskjut därför inte moderskapet till senare, karriär och hangouts kan vänta.

Mer engagemang

Även om du ser sex som ett hälsoförfarande, ge inte upp för lätt, låt inte män tro att du är tillgänglig. Ett förhållande utan engagemang är enligt Susan en av anledningarna till ensamhet. Varför ringa för att gifta sig med den som ger upp så snabbt och inte ber om något i gengäld?

Koppla inte av

Framsteg är farligt för relationer. Att bo i en storstad och ha allt man kan önska sig är underbart. Men vart kommer lata tidens ålder att leda oss? Mat levereras hem till dig, vilken film som helst kan laddas ner, du kan kommunicera utan att lämna ditt hem på Internet. Var ska jag träffa din man? Ingenstans, om du bor i din fyrväggiga värld med en bärbar dator. Susan rekommenderar att gå ut oftare. Istället för sociala nätverk och virtuella vänner, skaffa en hund och gå ut med den till parken. Plötsligt kommer du att gilla en trevlig kille som kommer att gå sitt husdjur i närheten?