Hur man ordnar en semester i din hemstad

Mata inte provokatören Chersky med bröd – låt honom bryta stereotypen. Alla åker till havet på vintern, men han släpper inte in dig. Han säger att du och honom kommer att ha det bra på hotellen i din hemstad.

I artikeln ”Min vackra antifas” har jag redan uppmanat dig att inte bryta dig in i heta länder för nyårs- och majsemestern. Idag kommer vi att konsolidera denna lektion och gå vidare. Jag berättar hur du organiserar en utväg i din egen stad, så att du inte behöver resa långt och du kan ordna semester när som helst..

I allmänhet välkomnar jag inte situationen när en person vilar i två veckor om året och drömmer om det under de återstående 50 veckorna. Hos män är detta inte lika uttalat som hos dig, så du tycker synd om mer. En tår dyker upp när chefen, utmattad av arbete, i december berättar entusiastiskt vilken typ av baddräkt hon har valt för sig själv och hur vacker det kommer att se ut för henne i augusti. Varför inte nu? Du måste leva idag och vila – när kroppen kräver det.

I allmänhet välkomnar jag inte situationen när en person vilar i två veckor om året och drömmer om det under de återstående 50 veckorna. För män är detta inte lika uttalat som för dig, så du tycker synd om mer.

Naturligtvis är det inte alltid möjligt att ordna själv en veckas semester spontant när du vill. Och för att ”flyga iväg för en helg till Kanarieöarna” behöver du en anständig budget, och samtidigt kommer båda värdefulla dagar att bestå av överföringar. Det verkar bara som att inget trivs i min hemstad. Har du en lägenhet med utsikt över rören? Flytta till ett hotell i ett par dagar!

Hur börjar någon semester i Turkiet / Egypten? Från hotellet, förstås. Ett hotell är som standard en semester. Det är sant att frekventa affärsresor starkt kommer att motsätta mig här. Men även de arbetar inte på hotellet, men vilar (ibland så mycket att de senare inte kan arbeta). Jag försäkrar dig: att hyra ett rum även på nästa gata, du kommer att känna dig lite i en annan dimension.

Det verkar bara som att inget trivs i min hemstad. Har du en lägenhet med utsikt över rören? Flytta till ett hotell i ett par dagar!

Och för att ett komplett spa ska kunna komma, krävs väldigt få ingredienser. Först mannen. Bättre älskad eller åtminstone på scenen av lätt kärlek. En man är användbar inte bara för att han kan betala för ett rum och middag i det. Du kan själv. Men med en man kan du också ha sex och med en bra man – sex igen, vilket också bidrar till avslappning trots trötthet. Det är sant att inte alla kvinnor har en bra man än.

Jag uppmanar dig naturligtvis inte att hitta honom på samma hotell, men i allmänhet är hotellet för en perfekt bekant nästan en idealisk plats. Särskilt om du går ner till baren i samma baddräkt som du tänkt att förvara till sommaren. Det är sant att i en baddräkt på vintern är det osannolikt att de får komma in i baren, men har du en pareo? Och en cocktailklänning, som tidskrifter rekommenderar att du bär på en naken kropp, och klimatet tillåter dig inte att gå ut utan strumpbyxor.

Så du behöver inte gå ut! Byt i ditt rum och gå ner. I vilket fall som helst att visas i denna form i baren på Metallurg Hotel (för att inte tala om Ritz Carlton) kommer att göra intryck på allmänheten tusen gånger starkare än i Turkiet, dit alla går. Känn skillnaden.

En man är användbar inte bara för att han kan betala för ett rum och middag i det. Du kan själv. Men med en man kan du också ha sex, och med en bra man kan du ha sex igen, vilket också bidrar till avkoppling.

Det är dock möjligt att vila på ett hotell i din hemstad även om du har en man. Och även om du vilar med den här mannen och inte med någon annan från honom. Förändringen av miljön och frånvaron av föremål i den som behöver strykas, dammsugas och rengöras, har en ovanligt fördelaktig effekt på även de mest ihållande familjerelationerna. Och om du lämnar dina barn och andra släktingar hemma, då absolut lycka.

Havet är svårare, det är inte i alla städer. Men på vissa hotell kan du redan hitta en pool. Och ett bad i rummet. Och ett tångspa. Och ett solarium. Den tredje ingrediensen i avkoppling är utflykter och promenader. Jag slår vad om att du känner sevärdheterna i din hemstad värre än det välbesökta Prag eller London. Ta en promenad med en kamera, utforska omgivningen som en utomlands turist. Var noga med att ta ett souvenirfoto nära bageriet eller mot bakgrund av en industriell solnedgång. Det finns inget liknande i dina fotoalbum, och det här är orättvist.