Kontrollera dig själv! 15 tecken på att du inte ska få skilsmässa

Innehåll

Om de är närvarande i ditt familjeliv är äktenskapet faktiskt starkare än du tror..

Känner du att familjelivet går till helvetet? Stanna, titta närmare. Advokater säger att det finns signaler som kännetecknar ett starkt förhållande, trots att några av partnerna tycks vara ömtåliga.

1. Ni kommunicerar med varandra

Relationer där båda parter vet hur och vill kommunicera med varandra, hitta tid för detta, även om de är mycket upptagna, är dömda till framgång. Ett gift par måste först och främst kunna kommunicera med varandra. Det kan se annorlunda ut och till och med inkluderar stunderna för att underteckna ett äktenskapsavtal och frågor relaterade till familjens ekonomi. Om det finns ömsesidig förståelse här är detta ett tecken på ett hälsosamt äktenskap. Kommunikation är det viktigaste i familjen.

2. Du stöder passion

Kärlek hjälper människor att komma igenom både goda och dåliga tider. Ömhet och tillgivenhet är viktigt för ett par. Att hålla hand och kyssa varandra är tecken på ett hälsosamt förhållande..

3. Du letar efter en kompromiss

Förmågan att hitta en mellanliggande väg när du inte vill ha något är ett bra tecken. Om en kvinna vill titta på filmen ”Bridget Jones’s Diary”, och en man föredrar ”Alien”, men samtidigt räknar de lugnt ut hur man får den andra att må bra samtidigt, detta är en utmärkt indikator på ett starkt äktenskap.

4. Du ser de uppenbara fördelarna med ditt äktenskap.

Det finns många fördelar i äktenskapet som du inte vill missa vid en skilsmässa. Och detta stöder också familjelivet. Till exempel, efter en skilsmässa, kan en tidigare make inte kvalificera sig för förmånlig VHI.

5. Ni försöker något nytt tillsammans

Ett äktenskap som är spännande, friskt och händelserikt innebär att du troligtvis inte vill lämna. Ni planerar något, försöker nya saker tillsammans, förutse och skapa nya minnen. Och detta påminner om spänningen när ni precis började dejta och upptäckte något nytt om varandra..

6. Du ler

Vanliga drag, som en liknande humor, hjälper en relation att förbli stark. Båda skrattar åt samma saker. Att le, skratta lindrar stress och ångest och skapar positiva umgänge med en annan person.

7. Var och en av er har sina egna intressen

Naturligtvis är det alltid bra för ett äktenskap att ha något gemensamt. Men dina egna intressen och hobbyer bör också ha en plats i ditt förhållande – detta gör att personen kan förbli en hel person. Det är dock också viktigt att partnern stöder dina intressen, och ännu bättre – deltar i dem..

8. Ni litar på varandra utan villkor

Om partner fortfarande litar på varandra, delar hjärtan, pengar, barn med varandra, hotar skilsmässa inte din framtid. Det finns ingen relation utan förtroende. Annars är äktenskapet dömt, förr eller senare.

9. Ni respekterar varandra

Ett starkt äktenskap bygger på en grund för kommunikation, förtroende och respekt. Om det finns ömsesidig respekt, upplöses äktenskapet inte alltid när problem uppstår. Men förlusten av respekt är redan en signal om slutet. Även om båda makarna upprätthåller en respektfull ton under heta argument, finns det ett stort hopp att rädda familjen. Men om ditt äktenskap saknar respekt, kan du arbeta i den här riktningen, det är ganska fixabelt.

10. Du är redo att lösa problem

Det är viktigt att komma ihåg att ingen union är perfekt. Därför är det viktigt att diskutera problematiska frågor som avgör om du behöver hålla ihop. Chanserna för skilsmässa minskas kraftigt om båda makarna förstår att det är normalt att vara arg, ledsen och be om ursäkt. Och båda makarna medgav att de vill göra äktenskapet lyckat och förstår att det tar tid, beslutsamhet och hårt arbete..

11. Det finns en djup koppling mellan er.

Och hon kan rädda äktenskapet. Advokater säger att även vid det första samrådet kan man förstå att det i många år fanns ett förhållande mellan makarna. Och om du studerar dessa kraftfulla föreningar parvis kan du rädda familjen..

12. Ditt äktenskap är en prioritet

Om båda makarna stöder detta uttalande, är skilsmässa mindre troligt. Men detta måste vara ett medvetet beslut – förhållandet prioriteras framför allt annat..

13. Du gifte dig inte för ung

Ålder kan vara en riskfaktor. Om ett par gifter sig i tidig ålder (upp till 25 år), finns det stora chanser att makarna i åldern 40-45 blir uttråkade, flyttar från varandra och tanken på skilsmässa kommer att dyka upp i deras huvuden. De kommer att tro att de fortfarande har en chans att skapa en framtid med en annan partner och inte vänta 60-70 år när det blir för sent.

14. Du har samma ekonomiska mål.

Pengar är en av de viktigaste orsakerna till skilsmässa. Så se till att du och din partner har samma värde när det gäller pengar. Detta kan vara nyckeln till att upprätthålla din relation..

15. Ni är båda friska

Hälsa, både fysisk och emotionell, kan vara en faktor för att en av partnerna väljer att lämna. Advokater säger att som regel, om en eller båda parter lider av psykiska störningar, humörsvängningar, inklusive missbruk, blir det nästan omöjligt att övervinna spänningen i ett sådant äktenskap, och som regel slutar allt i skilsmässa..

Relaterade material

 • Psykologråd: hur man ordnar familjen gräl
 • Inte bara i filmerna: de vackraste bedrifterna i kärlekens namn
 • Bestäm din karaktär med linnet [test] Test
 • Misslyckade par: 15 kortaste stjärnallianser
 • relationer
 • äktenskapsskillnad
 • äktenskap förhållande
 • Man och kvinna

Kommentarer

 • om projektet
 • Kontakter
 • Reklam
 • Mediakit
 • Villkor
 • Villkor för att hålla tävlingar

”Onlinepublikation” Woman’sDay.ru (VumansDay.ru) ”Massmedieregistreringsbevis EL nr FS77-67790, utfärdat av Federal Service for Supervision of Communications, Information Technology and Mass Media (Roskomnadzor) 13 december 2016 16+.

Grundare: Limited Liability Company ”Hirst Shkulev Publishing”

Chefredaktör: Dudina Victoria Zhorzhevna

Upphovsrätt (c) Hirst Shkulev Publishing LLC, 2020.

All reproduktion av webbplatsmaterial utan förlagets tillstånd är förbjuden..

Kontaktinformation för myndigheter (inklusive för Roskomnadzor):