12 fraser som lyckliga par säger till varandra varje dag

Låt oss avlyssna på ”katter” och ”kaniner” som spottar något för varandra, och alla omkring oss förstår att de är kär.

Vi vet alla att ord utan handlingar ser övertygande ut, och handlingar talar mycket högre om kärlek än ledig prat. Samtidigt har psykologer länge fastställt att älskare pratar med varandra dubbelt så mycket och spenderar åtta gånger mer tid ensamma och tittar in i varandras ögon. Men otillräcklig verbal kommunikation leder partner till konflikter. Tystnad är inte alltid gyllene, speciellt om du verkligen är intresserad av en person. Det finns några fraser och frågor som bekräftar känslor hos älskare. Vilka hemliga ord säger dessa duvor?

”Tack!”

Det här är samma magiska ord som du inte kan lägga i fickan, men som du verkligen vill behaga din själsfrände som en tacksamhet. Det visar sig vara en mycket trevlig ond cirkel, där svaret på ordet orsakar ännu mer incitament att agera. Det är omöjligt att bli trött på tacksamhet och uppmuntran, så du kan oändligt upprepa ”tack”. Den kombinerar nästan alla känslor som kärleksfulla människor vill förmedla till varandra..

”Förlåt”

Det är inte alls nödvändigt att böja sig för en älskad. Men i parens vardag finns det tusen små saker som du vill be om ursäkt för – ”Jag är ledsen, jag kysste inte”, ”Jag är ledsen, jag glömde att säga” Bon aptit ”. Till främlingar, även om de har krossat ett ben under transporten, kommer inte alla att be om ursäkt. Och efter att ha kommit hem till älskade och tillgiven, finns det en önskan att säga: ”Ledsen, jag hade inte tid att ringa idag”.

”Låt oss hjälpa”

Entusiastiska människor, som två rastlösa tecknade chipmunks Chip och Dale, rusar till undsättning. Deltagande i gemensamma affärer stärker deras relation ytterligare. Diskning, rengöring tillsammans, skruvning i en glödlampa är också tillsammans (hennes behov är att hålla en pall). Hon kommer att klättra för att hamra en spik med honom, och han kommer säkert att åta sig att ploga kål för borscht. Sedan kommer de, efter överenskommelse, att binda varandras sår som de fick från ovanliga saker. Men allt är tillsammans, vilket innebär att det finns en känsla av stöd, nytta och stöd.

”Jag förstår”

Fransmännen säger: att bli älskad är att förstå. Hur ofta hör vi från en beroende kompis: ”Han fattar allt med en blick”, ”Han känner mig”, ”Han gissar mina hemligaste önskningar.” Och detta är inte en partners superintuition, det här är enkla ord ”Jag förstår dig.” Människor som är kära för sina hjärtan läser inte bara omedvetet varandras känslor, de pratar också om det.

”Ta hand om dig själv”

Alla våra liv hör vi denna fras från vår mamma och vi blir så vana vid att vi inte längre uppfattar den verkliga essensen. Dessa ord får en ny och meningsfull betydelse när vi hör från andra hälften: ”Ta hand om dig själv.” De rör själen och gör det tydligt att du är viktig för din nära och kära. Det blir tydligt att du är omhuldad och orolig för dig. Poetess Irina Dolinnaya skrev: ”Ta hand om dig själv, det här är viktigt! Och lyssna inte på någon annans mörker. Vi träffar inte våra släktingar två gånger. Alla släktingar – en efter en ”.

”Hur gör du?”

Denna fråga skulle täppa till telefonledningar om den hade en kroppslig karaktär. Behovet av två är att vara medveten om den älskades stämning och händelser. I mikrosamhället bör ett kärlekspar inte döljas under en enda minut. Och det räcker bara att höra en röst för att förstå ”hur är han”. Älskare ringer ständigt varandra med en enkel fråga ”hur mår du?”, ”Var är du?”, Och inget svar krävs. Denna enkla fras är ett stort tecken på uppmärksamhet, det är en banner för vad de tycker om varandra hela tiden..

”Jag tänker på dig”

Ja, detta är en fortsättning på ovanstående ”hur mår du?” Fortsätt inte att säga samma sak när du vill ringa tillbaka om fem minuter. Förresten, det finns många variationer för en okonventionell påminnelse om dig själv, till exempel SMS: ”Den ideala tjejen väntar på dig. Jag är hemma ”,” Mur-mur-meow ”,” Jag skickar 1000 kyssar, snälla återvänd ”,” Gå ut ur mina tankar, jag kan inte arbeta, du distraherar. ” Emoji kan rusa efter meddelanden.

”Vad är planen?”

Att diskutera även den närmaste framtiden är kännetecknande för ett lyckligt par. Diskutera vilken film du ska titta på efter en arbetsdag, planera en helg, fundera över en annan semester och räkna samtidigt ut planerna för de kommande 75 åren. Lyckliga par älskar att tänka på framtiden tillsammans, bygga den medvetet och drömma om en bättre morgondag..

”Du är bäst!”

Den som älskar är redo att belöna en partner för nästan allt. För att få beröm behöver du inte bygga en karriär som toppchef och få ett Nobelpris, du behöver bara vara dig själv. Morgon äggröra eller bryggt kaffe kan vara en källa till stolthet, godkännande och komplimang..

”Jag lyssnar noga på dig”

En uppmärksam lyssnare är inte bara den bästa konversatören, utan också den bästa vänen. I ett förhållande behöver du bara vara observant, empatisk, genomträngande, sympatisk, uppriktig och lyssnande. Det är mycket viktigt att berätta hur det till exempel var idag och se ett uppriktigt intresse för ditt problem. Detta ger paret möjlighet att öppna sig för varandra till fullo, samtidigt som de löser svåra livssituationer och gläds åt framgången för sin älskade.

”Godnatt!”

Elementära fraser som vi anser vara vanliga och glömmer att berätta för våra nära och kära uttalas dagligen av glada par ömt och med kärlek. Enkla meningar blir normer och regel för duvor i vardagen. Kyssar före gryningen och god morgon önskar, lunchtid ringer med frasen ”god aptit”. Möte efter arbete med adressen ”hej, kära!”, Kramar för natten och önskar en underbar sömn – allt detta gör varje minut av älskare till en kärleksförklaring..

”Jag älskar dig!”

Dessa tre ord kan ersätta alla handlingar i världen med lycka. ”Jag älskar dig!” – påtaglig av själen. Hjärtat berör den här frasen, kysser, kramar, känner dess arom, ser och beundrar den. Du kan inte leva en enda dag utan en kärleksförklaring när du känner det av hela ditt hjärta och själ.