Skurkguiden: hur man väljer rätt man

Innehåll

Den främsta orsaken till problem i familjelivet är fel val av partner. Vår expert kommer att berätta för dig hur du ska kunna räkna ut en skurk, en kvinnlig, en opålitlig man och alla andra skurkar som tar många år av ditt liv och bara ger problem.

Olga Krainova – författare, relationskonsult, TV-presentatör, grundare av Good Wife-familjens träningscenter

Den psykologiska termen ”skurkar” existerar naturligtvis inte. Det är bara att det finns människor som passar varandra, och det finns de som tillsammans kommer att vara väldigt svåra..

Här är en lista över saker att ta reda på för att förstå om en man är en skurk eller vad du behöver.

1. Är han gift?

Det är så lätt att stöta på en gift man! Det är bättre att klargöra denna fråga direkt än att dras in i onödiga relationer..

2. Hans planer för liv, ambitioner och värderingar

Om han drömmer om att flytta till Hollywood och bli skådespelare, och du drömmer om ett hus, tre barn och en hund, kommer romantiken inte att sluta med ett bröllop med så olika värderingar och mål..

3. Hans grundläggande förståelse för anständighet

Det är bättre att inte slösa bort en minut av din tid på dårar, och därför är det bättre att omedelbart ta reda på om han inte är ett moraliskt monster. För att göra detta kan du berätta någon form av ”bästa väns berättelse”, som killen lämnade, och lyssna på hans kommentarer.

4. Hans inställning till föräldrar och familj

Hans inställning till föräldrar måste vara korrekt, snäll och bra! Om detta inte är så, om hans mamma gör honom förbannad, om han skriker till sin mamma, om han talar dåligt om henne – spring! När du blir hans familj (som nu mamma) kommer attityden gentemot dig att vara densamma.

5. Hans beteende i kontroversiella situationer

Förvirrade servitören ordern? Se hur han beter sig. Om konflikter och förolämpningar – kör!

Hur man kontrollerar om en man är rätt för dig

Vad du behöver veta om en man för att förstå om han är en skurk, fick vi reda på, men vad du ska göra om du själv inte kan förstå ännu, om du vill ha ett förhållande med honom eller inte.

Här är några enkla tips om hur du kontrollerar det..

1. Föreställ dig själv i sängen med honom

Kommer du att kunna kyssa honom i de flesta ”vinklar”? Om själva tanken på det vänder dig, glöm det! Om det sexuella kompatibilitetstestet är godkänt går du vidare..

2. Kan du lita på honom?

Om han är där när du behöver hjälp, bra! Om du har feber och han surrar något som: ”Hur skulle jag vilja vara nära dig” – och sitter hemma samtidigt, spring från honom!

3. Se hur han behandlar sina föräldrar!

Om han talar artigt, respektfullt och alltid är redo att hjälpa – bra! Om han är oförskämd och skriker, spring från honom!

4. Vad känner du utan att se honom på flera timmar (dagar)?

Är du uttråkad? Excellent! Om du nästan inte bryr dig om han lever eller gick till förfäderna, glöm det! Det här är inte kärlek, och det luktar inte som kärlek! Och att leva utan kärlek är väldigt obehagligt, och enligt statistik slutar sådana band fortfarande i bristning. Eller livslång depression. Eller förräderi.

Vad ska jag göra om några skurkar stöter på

Förstå vilken typ av man du letar efter

Många tjejer drömmer om en man, men få av dem vet exakt vilken typ av man de vill träffa. Om du vet vilken typ du behöver, så kommer du så småningom bara att fokusera på dem och det är dem du kommer att träffa. Då kommer situationen när ”jag bara stöter på skurkar” inte längre påverkar dig.

Oftast är begäran som följer: ”Jag vill ha en man, lojal, rik, smart, generös, etc.”, men begäran måste specificeras.

• Medelålders företagare?

Om du inte vet vem du vill träffa, kommer du inte att träffa någon. Det är som att gå till ett biljettkontor på en järnvägsstation och säga ”Ge mig en biljett från Moskva.” Detta händer inte: du måste vara mycket tydlig om vem du vill ha. Kom ihåg vart dina tankar riktas, det är där energi flyter..

Klara livet från olämpliga män

Har du någonsin undrat hur mycket tid som slösas bort på fel män? Från serien ”Han passar mig inte, men medan det inte finns några andra kommer jag att hänga med honom”.

I allmänhet finns det två ytterligheter här och båda är dåliga..

1. För att sprida alla män i allmänhet

Att sitta ensam omgiven av katter med orden ”Knulla av mej, jag väntar på kranen” är fortfarande för mycket. Män känner perfekt om en kvinna är efterfrågad (ledsen!) Eller inte. ”Pojkar gillar vad andra pojkar gillar.” Detta har verifierats upprepade gånger.

2. Tillbringa mycket tid med män som inte passar dig

Om du rusar till det andra extrema – ”gör” hela din fritid med kommunikation och flirta med dem du uppenbarligen inte behöver, kommer du snart att bli trött på hopplösheten och den tvivelaktiga kvaliteten på kommunikationen. Och dessutom kommer du att sakna en riktigt värdig man, för ”du bestämde dig för att sitta någonstans med Vasya.” ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀

Olga Krainova täckte ämnet skurkar mer detaljerat i den här videon. Dessutom berättade psykologen hur man kan motstå manliga manipulationer, vad man ska göra om en kvinna lockas av ”skurkarna” och svarade på många brinnande frågor från våra läsare.