Lyssna inte på mamma! Hemligheter till ett lyckligt äktenskap som inte fungerar

Mammor tror att de alltid och i allt är rätt. De försöker kontrollera hela vårt liv, inklusive familjeförhållanden, och är säkra på att uttrycka sin åsikt vid alla tillfällen. Men tänk om deras recept på ett lyckligt äktenskap är hopplöst föråldrade och inte ger någon mening idag? Vi har valt sju tips från våra mammor att inte följa.

Ett barn förseglar ditt äktenskap

Många damer tror fortfarande naivt att om ett barn dyker upp i din familj kommer det att rädda dig från svek, svek och skilsmässa. Men psykologer försäkrar att detta inte alls är fallet. Inte en enda man har ännu stoppats av närvaron av ett barn, och om han bestämde sig för att lämna (ändra eller förråda), var säker på att han kommer att göra det utan att misslyckas.

Å andra sidan uppfattar en man, när han verkligen älskar och uppskattar sin kvinna, barnet som en värdefull gåva, och om du plötsligt vägrar ge honom en sådan ”present” betyder det att du inte älskar honom så mycket.

Äktenskapliga skyldigheter måste utföras regelbundet

Det anses oartigt att vägra en man till sex. Med andra ord, om du behöver intimitet kan du inte kräva, men när din trogna plötsligt vill ha tillgivenhet bör du omedelbart ge den. Detta är åtminstone orättvist. Och som ett maximum – i vår tid kan en kvinna också ta initiativet och göra allt för att göra det bra för henne och hennes partner..

Strykning, matlagning och städning av lägenheten är ditt direkta ansvar

Av någon anledning är den äldre generationen säker på att endast en make kan vara lycklig i äktenskapet, och din direkta plikt är att ge honom tröst, se till att han alltid har rensträckta skjortor och en utsökt varm middag. Samtidigt bleknar alla dina behov i bakgrunden, men du kan inte vara ledsen över det här heller. Men nu har allt förändrats. En hustru är inte en fri tjänare utan en jämn partner, så alla hushållsuppgifter delas antingen i hälften eller så är en specialist involverad som kommer att göra allt hushållsarbete mot en avgift. Medan du tar dig tid eller förstärker din relation med din älskare.

Var noga med att ta hand om dig själv

De flesta kvinnor, efter äktenskapet, slappnar av, slutar bära klackar och vackra kläder. Nej, naturligtvis, om du ser bra ut utan kosmetika och hemkläder inte förstör dig alls, kan du fortsätta i samma anda. De flesta män behöver dock se en skönhet bredvid dem så att han blir kär i henne om och om igen och inte tänker en gång och ser på en formlös sak, som anses vara en kvinnas klänning, att han skyndade med sitt val..

Bli aldrig sjuk med din man

Och ännu mindre bli berusade! Starka drycker färgar ingen, särskilt kvinnor. Och du bör inte ständigt klaga på dina sår heller. Många mödrar försöker förmedla till sina döttrar tanken att deras man inte alls behöver sjuka människor och det skulle vara mer korrekt att dölja deras sjukdom, snarare än att fokusera på den. Och statistik i vårt land visar att tyvärr lämnar de flesta män allvarligt sjuka fruar eller barn. De, du förstår, tål inte ett sådant tryck. Men det är hemskt att inte kunna dela med en nära och kära vad som oroar dig för tillfället, och varje gång förvänta dig att han idag verkligen inte kommer att stå ut och lämna. Kommer inte att försvinna! Om en person verkligen älskar och uppskattar dig, kommer alla prövningar bara att stärka dina känslor.