6 effektiva sätt att glömma ditt ex

Innehåll

Ju tidigare du lyckas glömma och släppa ditt ex, desto snabbare kan du börja leva ett fullt och lyckligt liv..

Irina Falcao

Relationspsykologi

Expert rubrik "Han och hon"

Har du avskilt med din älskade och fortfarande inte kan bli av med tankar om honom? Du är inte ensam, nästan alla tjejer står inför ett liknande problem. Och som erfarenheten visar, ju tidigare du lyckas glömma och släppa ditt ex, desto snabbare kan du börja leva ett fullt och lyckligt liv. Hur du kan hjälpa dig själv med detta?

Metod ett. Teknik ”Så vad?”

För en uppvärmning, prova en bra teknik för problemmedvetenhet som heter ”Så vad?” Varje gång du tror att ett olösligt problem har uppstått i ditt liv, gör följande. Beskriv det högt och ställ dig själv en enkel fråga: ”Så vad?” Svara på frågan. Fråga dig själv igen: ”Så vad?” Och svara igen. Ställ den här frågan tills du inte har några argument … Du kan be en vän att ställa en fråga, den blir mer effektiv.

Till exempel: ”Han älskar mig inte längre!” – ”Än sen då?” – ”Och det faktum att jag vill vara med honom!” – ”Än sen då?” ”Det betyder att jag inte är tillräckligt bra för honom!” – ”Än sen då?” – ”Han bytte ut mig mot en annan!” – ”Än sen då?” – ”Det gör mig ledsen!” – ”Än sen då?” – ”Glöm det!”

Eftersom ingenting, då finns det inga problem. Därför bör du inte oroa dig.

Metod två. Andas in lycka, andas ut olyckan

Sitt bekvämt med rak rygg, stäng ögonen och lyssna på din andning. Föreställ dig hur med varje andetag du tar in allt det bästa som finns i världen (hälsa, lycka, kärlek, pengar, framgång) och utandning blir du av med allt som håller dig på plats, så att du inte kan utvecklas (rädsla, förbittring , ogillande, självtro). Andas in en lycklig framtid full av möjligheter och trevliga överraskningar; andas ut ett förflutet mörkt av motgångar, motgångar och misstag. Titta på hur den lyckliga framtiden förblir inom dig, blir nuet, och det förflutna försvinner och upplöses utanför. Inse att mellan det förflutna och framtiden, mellan inandning och utandning, är det NUVARANDE som du befinner dig nu i. Intressant övning, verkligen?

Metod tre. ”Spränger slangen”

För att vara ärlig finns det bara ett sätt att sluta lida med din ex-pojkvän: börja älska DIG SJÄLV mer än honom. Men bara starka personligheter kan detta. Om du fortfarande inte kan bryta det osynliga bandet mellan dig, prova denna enkla och effektiva övning. Föreställ dig en osynlig slang som går från bröstet till hans. Du känner det själv. Genom denna slang flyter energi, tankar, krafter från dig. Klipp upp det i ditt sinne och kasta det. Om du efter ett tag känner att ”slangen” åter är på samma plats, gör övningen igen. Tills din energi och ditt mentala utrymme är helt rensat. ⠀

Metod fyra. Perfekt man

Kanske verkar det nu för dig att just den här killen är ditt livs kärlek, men tro mig, efter ett par år kommer du att tacka ödet för att skilja från dina vägar i livet. När allt kommer omkring kommer du förmodligen att träffa någon mer värdig och lämplig. Korrektiteten i detta uttalande kan verifieras just nu. ⠀

Föreställ dig ditt idealliv på 2-3 år. Vad gör du, var bor du, vilken snäll och mild man är bredvid dig och hur lycklig du är med honom. Föreställ dig din ideala man och din ideala relation. Inse nu att den här bilden inte alls är densamma som killen du är orolig för just nu. Och om han inte är idealisk, varför slösar du bort din energi på honom??

Den femte metoden. Brinnande förbittringar

Mycket ofta kan vi inte släppa de ackumulerade klagomålen och anspråken mot vår ex-pojkvän och på grund av detta upplever vi problem i relationer med andra. Tja, någonstans inuti finns det en säkerhet att ”de är alla bedragare och svagheter”, och du kan inte göra något åt ​​det.

Som esoteriker säger, utstrålar hjärtat av kvinnor som inte tror på långvariga relationer, på anständiga män och sann kärlek negativitet. Män känner det omedvetet och försöker att inte dröja kvar länge. Försök att rensa ditt hjärtchakra från negativa övertygelser genom att fylla det med kärlek och ljus..

Du kommer att behöva ett rött eller rosa ljus, på vilket du behöver klottra din avsikt med en nål, till exempel: ”Jag lockar en lämplig man till mig.” Denna ritual gjordes av våra mormödrar och farmormödrar, det hjälper till att uppfylla önskan från dem som tror på ritualernas kraft, inte visualiseringar..

Tänd ett ljus, fokusera på bröstområdet och upprepa tre gånger: ”Elden bränner alla mina klagomål, rädsla för att bli avvisad, lurad, vara ensam, rädsla för att inte vara perfekt, förälskas oåterkalleligt, alla mina tidigare misslyckanden med män, allt så illa som var , förvandlas till ett starkt ljus av kärlek och lycka! ”

Tala dessa ord långsamt tills hela ljuset brinner ut på vägen och presentera specifika händelser och tidigare berättelser som du kommer ihåg.

Sjätte metoden. Teknik ”Glass of Desire”

Denna metod beskrevs i hans böcker av författaren Vadim Zeland, grundaren av Reality Transurfing. Förvänta dig inte att din dröm blir verklighet nästa dag. Du kommer att behöva träning i flera veckor, men resultaten av denna övning kommer att överraska dig positivt. Skriv din önskan på ett papper jakande (utan att använda ”inte” -partikeln).

Till exempel: ”Jag är vacker och glad, jag tänker inte längre på min tidigare romantik. Jag har ett underbart liv! ” Lägg det lakan i ett glas vatten och låt det stå över natten..

På morgonen, när du vaknar, gnugga ihop dina handflator, värm upp dem och känn en energiboll mellan dem, som utstrålar värme. Placera sedan dina handflator på sidorna av glaset utan att röra vid det. Tala högt vad som står på papperet, så tydligt som möjligt som representerar den tänkta situationen. Efter det, drick vattnet medan du tänker på vad du håller på med. Gör denna procedur på morgonen efter att ha vaknat och på kvällen före läggdags, så kommer din önskan att gå i uppfyllelse snart..

Hur det fungerar? Ett ord som talas och skrivs på papper laddar vattnet med vibrationer i denna tanke. Händernaergin förbättrar ordets energi och stämmer det morfologiska biofältet efter strålningen från din avsikt. Förresten, så kan du uppfylla alla önskemål.

Det sista rådet. Det bästa sättet att glömma ditt ex är att börja älska dig själv och vara glad så snart som möjligt..