Kan inte lära känna killen. Hur gör du det ?!

Innehåll

Runt alla vänner är glada och förälskade, en vän kommer snart att gifta sig, en bästa vän blir snart pappa – och du är helt ensam?

Det är dags för dig att hitta mannen i dina drömmar, mannen i ditt liv! Ja, inte bara så, men länge ser du – och för alltid! Vet inte var och hur man ska träffas för ett seriöst förhållande?

Kvinnans dag rusar till undsättning och Chelyabinsk berättar! 5 bästa ställen att hitta en pojkvän för ett seriöst förhållande och 5 oväntade dejtingberättelser med ett lyckligt slut.

Evgenia Tarasenko, 28 år gammal, blomsterhandlare

“Vi är redan tillsammans … 7 år.

Jag brukade tänka det det bästa sättet och stället att träffas är sociala nätverk eller dejtingsajter. Men det finns nackdelar där. Det viktigaste är att fotografen av samtalspartnern oftare och oftare inte motsvarar verkligheten: i stället för en kvav ung stilig man, kommer en mogen imponerande man i kategorin 45+ eller en ambitiös våghalsig sophomore på ett datum.

Faktiskt allt hände så här: jag träffade min pojkvän i gymmet för sju år sedan. Hallen är liten, så varandra, om de inte är personligt kända, kommer de visuellt ihåg exakt. Jag var inte en av de jägare som med krigsfärg och kraftfull styling kom för att pumpa och göra knäböj. Tvärtom: Jag kom, tränade, gick. Och en dag kom han fram för att hjälpa mig, för att visa mig hur man gör övningen korrekt. Vi pratade och träffades. Och så varje träningspass, de pratade mellan tiderna, och efter det erbjöd han sig att ge mig en lift, men jag vägrade inte! Varför inte?! Dessutom lämnade vi träningen sent, vanligtvis kl. 21.00-22.00. Så, tjejer, köp en prenumeration – och spring in i gymmet för en smal kropp och en drömman! ”

Anastasia Fazetinova, 26 år gammal, marknadsförare, Craft-projektföretag

“Vi är redan tillsammans … 6 år.

Jag brukade tänka det det är bäst att träffas genom vänner, på institutet eller vid något evenemang.

Faktiskt vi träffades … på en nattklubb! Dessutom upphetsade min framtida make mig på något sätt med bara sitt utseende, vid första anblicken. Efter att vi träffades började vi nästan omedelbart bo tillsammans, ett år senare gifte vi oss och fostrar nu en dotter. Dessutom har vi ett gemensamt företag – produktion av hälsosamma sötsaker. Om någon gjorde dig arg vid första anblicken, kanske det är din framtida make som kommer att göra dig lycklig! ”

Ksenia Istomina, 25, flygvärdinna

“Vi är redan tillsammans … 3 år.

jag brukade tänka, att det bästa sättet och stället att träffas är någon plats för kultur- och underhållningsfritid, till exempel en biograf, bowling eller café, eftersom du kan hitta en person med gemensamma hobbyer.

Men faktiskt allt hände så här: på grund av mitt jobbansvar letade jag efter flera lämpliga personer för en öppen position, tittade igenom CV och bjöd in dem till en intervju. De tog honom! Det visar sig att det är så jag hittade min framtida make – från mitt CV på Internet ”.

Angelina Sobko, 28 år, makeupartist

“Vi är redan tillsammans … 4 år.

jag brukade tänka, att det bästa sättet och stället att träffas är konserter och festivaler. Och jag tänkte inte förgäves, så det visade sig!

Faktiskt Jag träffade min pojkvän på en konsert för fyra år sedan. Jag befann mig där absolut av en slump, spontant. En vän ringde och sa att hon hade två inbjudningskort till en rockkonsert, men det fanns ingen att gå med. Jag gick med på det, särskilt eftersom jag hade en ledig kväll och nästa dag var en ledig dag. De kom, sjöng, dansade och innan de lämnade kom Zhenya fram till mig och bad om ett telefonnummer. Nej, jag frågade inte ens, utan bad. Nästa dag gick vi på bio. Det visade sig att han kom till konserten den kvällen av misstag, precis som jag, kom han för företaget. Vi har varit gifta i två år, nu går vi sällan till bullriga händelser. Glöm stereotyper – på rockkonserter kan du också hitta inte bara äventyr för din … utan också kärlek! ”

Anastasia Sokolova, 25 år gammal, marknadsförare

“Vi är redan tillsammans … 4 år.

jag brukade tänka, att det bästa sättet och stället att träffas är restauranger, teatrar, museer, men det visade sig faktiskt att de ofta åker dit parvis.